Shopping Cart

Gratis verzending in Gemeente Venlo            Geleverd binnen 3 werkdagen

Nieuws        Over ons

De meest complete wijnproeverij

Een +WINE Blend Box is dé wijnproeverij voor thuis!

De box bestaat uit 6 heerlijke wijnen die door ons met zorg uitgekozen zijn. Iedere proeverij bevat 6 professionele video’s waarin wij uitleg geven over de geselecteerde wijnen. Het smaakwiel, de proefformulieren en de wijn-spijs miniguide maken de proeverij compleet. Alle bouwstenen zijn in huis voor een heerlijke tijd samen!

Wij hebben 4 verschillende +WINE Blend Boxen samengesteld. Iedere box heeft één mousserende wijn en een passende opbouw qua smaak. Van een frissere witte wijn tot uiteindelijk een volle rode wijn. Laat je verrassen!

De wijn-spijs miniguide is het vertrekpunt van de proeverij. Na het scannen van de eerste QR-code  nemen wij jullie mee op wijnreis en kan de eerste wijn geopend worden. Verder lees je er leuke wijnweetjes en zie je welke gerechten goed bij de betreffende wijn passen.

Mocht je het leuk vinden dan kun je het smaakwiel en de proefformulieren gebruiken om de wijn te doorgronden. Heeft de wijn juist die frisse aroma’s zoals groene appel en citrus of denk je eerder aan tropisch fruit zoals ananas. Ga samen op ontdekkingsreis!  

Gratis verzending

Op alle bestellingen in Venlo of boven €150

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Ruime collectie

Wijnen uit heel de wereld

100% Beveiligde betaling

Via iDeal

Chat openen