Burmester, Ruby Port

11.40

Artikelnummer: BUR1 Categorieën: , , , Tags: , , , ,

De Ruby port heeft een diepe robijnrode kleur. In de neus komen de krachtige fruitaroma’s direct naar voren. Het is een mooie fruitige en krachtige port met voldoende frisheid en een lange afdronk.


Deze wijn is lekker bij

Ijs desserts met rood fruit, als aperitief of om heerlijk te borrelen.

 

Achtergrondinformatie

De familienaam ‘Burmester’ komt van het Duitse woord „Burgmeester“ (Burgemeester) – aangezien de familie uit het kleine stadje Moelln in Noord-Duitsland kwam. In 1730 richtten Henry Burmester en John Nash een graanhandel op in Londen onder de naam Burmester & Nash. In 1750 verhuisde het bedrijf naar Vila Nova de Gaia en begonnen zij met het verschepen van Port naar de Britse Eilanden en de rest van Europa. In Londen was het bedrijf zeer actief. De commerciële en financiële activiteiten van defamilie Burmester werden zeer gewaardeerd in London. Zo is de meest bekende straat in de wijk Wimbledon de ‘Burmester Road’.

Beschrijving

Onze wijnen

Voor elke gelegenheid de mooiste wijn

Bekijk hier ons volledig assortiment

populaire wijnen

De hardlopers

Onze klanten vertellen

  • Voor een feest wijnadvies gevraagd aan de heren van +WINE. Ze hebben me lekkere wijnen aangeboden die ik direct aan de deur geleverd kreeg. Top service!

    Remy Nagelmaeker
    Remy Nagelmaeker
  • Door hun persoonlijk advies kreeg ik precies de wijnen geleverd die ik lekker vind. En nabestellen is enorm gemakkelijk. Mijn wijnrek zal niet snel meer leeg zijn!

    Lotte Selen
    Lotte Selen

Extra informatie

Land van herkomst

Portugal

Soort wijn

Rode ruby Port

Wijnhuis

Burmester

Hoeveelheid

0.75 liter

Andere suggesties…

0
0
0
0
Burmester_jockey_Pluswineburmester_Tawny_Port_Pluswine
Open chat