Over +WINE

Over ons

De mooiste wijnen voor elke gelegenheid

Sta jij ook regelmatig in de supermarkt bij het wijnvak te dubben. Welke wijn vind ik nu lekker? Of welke wijn kan ik nu goed cadeau doen? +WINE kan u daarin adviseren. En naast een goed advies kun je ook heel snel en eenvoudig de lekkerste wijnen online inkopen via onze webshop.

Het team

pluswine-roelmaas-roel-maas-wijn-plus-wijnen-eigenaar-owner

Roel Maas

Van liefhebber naar verkoper

Al vele jaren geniet ik van het proeven van nieuwe wijnen. Of dit nu was tijdens een mooie rondreis in een ver land, bij een gezellig etentje met vrienden of heerlijk thuis op de bank. Vaker stelde ik mij de vraag, hoe tof is het om hier je baan van te maken?

Doen wat je leuk vindt!

Tijdens mijn baan bij de Rabobank voerde ik vele gesprekken met lokale ondernemers. Nu is het tijd om zelf de stap naar het ondernemerschap te zetten. De komende periode ga ik heel veel leren over wijn én ondernemen. Ik kijk er naar uit!

Kom in contact met Roel

BEL ROEL

+31 (0)6-26720619

MAIL ROEL

roel@pluswine.nl

Paul Timmermans

Enthousiast en vol Passie!

Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt met de mooiste producten. Smaak stond altijd centraal en uiteindelijk heb ik me vol overgave in de wondere wijnwereld gestort. Dit resulteerde dan ook in een opleiding voor gastronomie. Mijn wijndiploma, met veel oog voor wijn & spijs, is inmiddels een feit.

van goede wijn krijg ik nooit genoeg

Fantastisch, samen met Roel heb ik een nieuwe weg gevonden om verder te gaan met deze prachtige producten. Ik adviseer je graag persoonlijk op een bevlogen en passende manier.

Kom in contact met Paul

pluswine-paultimmermans-paul-timmermans-wijn-plus-wijnen-eigenaar-owner2

BEL PAUL

+31 (0)6-57370098

MAIL PAUL

paul@pluswine.nl

Deze klanten gingen je voor

Onze klanten vertellen

  • Voor een feest wijnadvies gevraagd aan de heren van +WINE. Ze hebben me lekkere wijnen aangeboden die ik direct aan de deur geleverd kreeg. Top service!

    Remy Nagelmaeker
    Remy Nagelmaeker
  • Door hun persoonlijk advies kreeg ik precies de wijnen geleverd die ik lekker vind. En nabestellen is enorm gemakkelijk. Mijn wijnrek zal niet snel meer leeg zijn!

    Lotte Selen
    Lotte Selen

Geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BEL +WINE

+31 (0)6-26720619

MAIL +WINE

info@pluswine.nl

0
0
0
0
Open chat