Gratis verzending in Gemeente Venlo            Geleverd binnen 3 werkdagen

Nieuws        Over ons

Over ons

OVER ONS

De mooiste wijnen voor elke gelegenheid

Sta jij ook regelmatig in de supermarkt bij het wijnvak te dubben. Welke wijn vind ik nu lekker? Of welke wijn kan ik nu goed cadeau doen? +WINE kan u daarin adviseren. En naast een goed advies kun je ook heel snel en eenvoudig de lekkerste wijnen online inkopen via onze webshop.

Het team

ROEL MAAS

Van liefhebber naar verkoper

Al vele jaren geniet ik van het proeven van nieuwe wijnen. Of dit nu was tijdens een mooie rondreis in een ver land, bij een gezellig etentje met vrienden of heerlijk thuis op de bank. Vaker stelde ik mij de vraag, hoe tof is het om hier je baan van te maken?

DOEN WAT JE LEUK VINDT!

Tijdens mijn baan bij de Rabobank voerde ik vele gesprekken met lokale ondernemers. Nu is het tijd om zelf de stap naar het ondernemerschap te zetten. De komende periode ga ik heel veel leren over wijn én ondernemen. Ik kijk er naar uit!

PAUL TIMMERMANS

Enthousiast en vol Passie!

Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt met de mooiste producten. Smaak stond altijd centraal en uiteindelijk heb ik me vol overgave in de wondere wijnwereld gestort. Dit resulteerde dan ook in een opleiding voor gastronomie. Mijn wijndiploma, met veel oog voor wijn & spijs, is inmiddels een feit.

VAN GOEDE WIJN KRIJG IK NOOIT GENOEG

Fantastisch, samen met Roel heb ik een nieuwe weg gevonden om verder te gaan met deze prachtige producten. Ik adviseer je graag persoonlijk op een bevlogen en passende manier.

Deze klanten gingen je voor

"Door hun persoonlijk advies kreeg ik precies de wijnen geleverd die ik lekker vind. En nabestellen is enorm gemakkelijk. Mijn wijnrek zal niet snel meer leeg zijn!"
Lotte Selen
"Voor een feest wijnadvies gevraagd aan de heren van +WINE. Ze hebben me lekkere wijnen aangeboden die ik direct aan de deur geleverd kreeg. Top service!"
Remy Nagelmaeker
Gratis verzending

Op alle bestellingen in Venlo of boven €150

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Ruime collectie

Wijnen uit heel de wereld

100% Beveiligde betaling

Via iDeal