boek een wijnproeverij

wijnen proeven in een gezellige sfeer

Een heerlijke wijnproeverij

Een wijnproeverij staat altijd garant voor gezelligheid en daarnaast is het ook zeer leerzaam. Kijken, walsen door het glas, ruiken en proeven zijn de manieren om de eigenheid van het glas wijn dat je voor je hebt te leren kennen. Tijdens de wijnproeverij krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende wijnen onder begeleiding van wijnprofessionals Paul en Roel. Nodig minimaal 8 vrienden, familie, buren of zakenrelaties uit en trakteer ze op een leuke en onvergetelijke middag/avond met heerlijke wijnen! Na afloop van de wijnproeverij kun je de lekkerste wijn direct inkopen bij +WINE zodat je thuis nog lekker kunt nagenieten.

wijnproeverij Basis

Je proeft 5 mooie wijnen uit ons assortiment die op basis van het seizoen met zorg door ons geselecteerd worden. Tevens zorgen wij voor bronwater en brood met lekkere olijventapenade. De proeverij zal ongeveer 2 uur duren.

€ 19,50 p.p.

wijnproeverij Deluxe

Voor deze proeverij selecteren wij 6 exclusieve wijnen uit ons assortiment welke jullie tijdens een twee uur durende proeverij zult gaan leren kennen. Tevens zorgen wij voor een heerlijke kaasplank, bronwater en brood met lekkere olijventapenade.

€ 27,50 p.p.

wijnproeverij Excellent

Bij deze 3 uur durende proeverij gaan wij dieper in op de verschillende smaken door twee wijnen naast elkaar te proeven. Naast 8 exclusieve wijnen zorgen wij tevens voor een heerlijke selectie ham & kaasplankjes, bronwater en brood met lekkere olijventapenade

€ 36,50 p.p.

Benieuwd hoe een proeverij eraan toe gaat?

Wat kun je van de wijnproeverij verwachten?

Wij zorgen voor de wijnen, het glaswerk, brood, water en overige materialen. Afhankelijk van de gekozen wijnproeverij zitten er ook lekkere ham- of kaasplankjes bij. Zitten er geen bubbels in je gekozen wijnproeverij maar wil je er wel graag een feestje van maken? Voor € 4,50 extra per persoon kunnen we deze altijd uitschenken.

We zullen samen met jullie kijken naar een geschikte datum én locatie om de wijnproeverij te organiseren.

Naast de genoemde kosten per proeverij zullen wij ook reiskosten in rekening brengen. Bij een proeverij vanaf 15km buiten Venlo zal € 0,25 per km in rekening gebracht geworden.

0
0
0
0