Gratis verzending in Gemeente Venlo            Geleverd binnen 3 werkdagen

Nieuws        Over ons

Wijnproeverij

WIJNEN PROEVEN IN EEN GEZELLIGE SFEER

Een heerlijke wijnproeverij

Een wijnproeverij staat altijd garant voor gezelligheid en daarnaast is het ook zeer leerzaam. Kijken, walsen door het glas, ruiken en proeven zijn de manieren om de eigenheid van het glas wijn dat je voor je hebt te leren kennen. Tijdens de wijnproeverij krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende wijnen onder begeleiding van wijnprofessionals Paul en Roel. Nodig minimaal 8 vrienden, familie, buren of zakenrelaties uit en trakteer ze op een leuke en onvergetelijke middag/avond met heerlijke wijnen! Na afloop van de wijnproeverij kun je de lekkerste wijn direct inkopen bij +WINE zodat je thuis nog lekker kunt nagenieten.

Wijnproeverij Basis

Je proeft 5 mooie wijnen uit ons assortiment die op basis van het seizoen met zorg door ons geselecteerd worden. De proeverij zal ongeveer 2 uur duren.

€ 22,50 p.p.

Wijnproeverij Deluxe

Voor deze proeverij selecteren wij 6 exclusieve wijnen uit ons assortiment welke jullie tijdens een twee en half uur durende proeverij zult gaan leren kennen.

€ 27,50 p.p.

Wijnproeverij Excellent

Bij deze 3 uur durende proeverij gaan wij dieper in op de verschillende smaken door twee wijnen naast elkaar te proeven. Je proeft dan ook 8 exclusieve wijnen!

€ 36,50 p.p.

Benieuwd hoe het er aan toe gaat?

WIJNEN PROEVEN IN EEN GEZELLIGE SFEER

Wat kun je van de wijnproeverij verwachten?

Wij zorgen voor de wijnen, het glaswerk en overige materialen. Zitten er geen bubbels in je gekozen wijnproeverij maar wil je er wel graag een feestje van maken? Voor € 4,50 extra per persoon kunnen we deze altijd uitschenken.

We zullen samen met jullie kijken naar een geschikte datum én locatie om de wijnproeverij te organiseren.

Naast de genoemde kosten per proeverij zullen wij ook reiskosten in rekening brengen. Bij een proeverij vanaf 15km buiten Venlo zal € 0,25 per km in rekening gebracht geworden.

[easy-pricing-table id=”6818″]

Gratis verzending

Op alle bestellingen in Venlo of boven €150

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Ruime collectie

Wijnen uit heel de wereld

100% Beveiligde betaling

Via iDeal