Shopping Cart

Gratis verzending in Gemeente Venlo            Geleverd binnen 3 werkdagen

Nieuws        Over ons

+WINE aanwezig bij Open Deur Dagen van Ptah Kunstadvies in Tegelen

Op zondag 27 mei en zondag 3 juni tijdens de Open Deur Dagen van Ptah Kunstadvies zullen Paul en Roel van +WINE aanwezig zijn om enkele mooie wijnen uit hun assortiment laten proeven. Laat je verrassen door het aanbod exclusieve maar betaalbare wijnen.

Kunst & wijn: de perfecte combinatie

Laat je onderdompelen in de wereld van kunst en geniet tegelijkertijd van lekkere wijnen: een mooi combinatie die vorm krijgt bij de Open Deur Dagen van Ptah Kunstadvies. Te midden van de mooiste kunstwerken en sculpturen gepresenteerd in een weeldigere tuin staan de heren van +WINE om je te adviseren over de lekkerste wijnen. Ze laten je enkele wijnen proeven uit hun wijn collectie en klaar voor alle vragen. Zo kun je in handomdraai je wijnkelder aanvullen met de mooiste wijnen.

Een inspirerende locatie

De locatie waar ze zich bevinden is Ptah Kunstadvies, een gerenommeerde en bekende naam onder kunstgaleries gelegen in Tegelen. De galerie staat bekend om haar uitgebreide collecties met eigentijdse kunstwerken uit diverse disciplines. Naast de vele gevarieerde collecties van kunstenaars uit binnen- en buitenland staan de kunstcollecties van Ptah erom bekend dat ze voor iedereen toegankelijk zijn door een betaalbare prijs of gunstige huurtarieven.

Kunst in de spotlight

Elk jaar organiseert Ptah Kunstadvies de Open Deur Dagen waarbij één kunstenaar centraal staat. Dit jaar is de eer toebedeeld aan beeldend kunstenaar Joop koopman. Zijn beelden zullen tijdens de Open Deur Dagen volop terug te zien zijn. Uiteraard vind je tijdens deze dagen ook kunstwerken uit andere disciplines

Ook benieuwd naar deze combinatie van kunst & wijn? Kom dan ook naar de Open Deur Dagen om kennis te maken met +WINE? Je bent van harte welkom op zondag 27 mei en zondag 3 juni van 12.00 tot 17.00 uur. Ben je nu al benieuwd naar het assortiment van +WINE, ga dan naar www.pluswine.nl voor meer informatie en koop direct de wijn naar keuze in. Meer informatie over de Ptah Kunstadvies Open Deur Dagen vind je op http://www.ptah.biz/

Geef een reactie
Gratis verzending

Op alle bestellingen in Venlo of boven €150

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Ruime collectie

Wijnen uit heel de wereld

100% Beveiligde betaling

Via iDeal

Chat openen